Okulumuz Hakkında

Şehit Uzman Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu
Kızlan Mahallesi Kızlan Sok. No2 55800 ALAÇAM / SAMSUN
(362) 6345030
(362) 6345030
https://suosukruelibolio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.

MİSYON

Misyon, kurumun var oluş amacıdır. Misyon: Bu gün ne durumdayız? Ne yapmaktayız? Görevimiz nedir? Neden varız? Gelecek için arzularımız nedir? Sorularının cevabıdır. O HALDE MİSYONUMUZ: BİZ ŞEHİT UZMAN ONBAŞI ŞÜKRÜ ELİBOL İLKOKULU EKİBİ OLARAK; "Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat sağlamak, gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır."

BAŞARILAR

Okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılında resim ve satranç gibi çeşitli spor ve kültürel etkinliklerde il ve ilçe genelinde başarılar kazanmıştır. Okulumuzun başrılarılarının devam etmesi dileğiyle....
Öğretmen :8
Öğrenci :69
Derslik :7
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1258
Yemekhane :1
Öğretim Şekli : Okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir.

Öğretim Şekli

Okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir.

Ders Başlama ve Bitiş

Derslerimiz 8:30 başlayıp 14.55´de sona ermektedir.

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezine 101 km; ilçe merkezine ise 22 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz kızlan mahallesi içinde bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=102372 tıklayınız.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları